maanantai 3. kesäkuuta 2013

KILIPAILU NIMESTÄ

Taas on tovi vierähtänyt, eikä Pirkosta ja Keijjosta ole kuulunut mitään. Ahistavaa, ärsyttävää ja turhauttavaa, eikö? Rakkaat lukijat, me tunnetaan teidän tuska. Ei mekään voida elää ilman teitä, ja koska me ei keksitä tämänkertaiseen hiljaiseloon edes yhtä auttavaa tekosyytä kuin edellisesen postauksen viivästymiseen (tsekitout jos et ole vielä tsekannu!), mennään suoraan asiaan.

Todettiin taas Pirkon kanssa noin viikko sitten että aina pelkkä lenkki ei vaan riitä. Niinpä pienen pähkäilyn jälkeen päätettiin pitää FC PKT:n kauden avausreenit K-bottomin (jos ei termi ole tuttu, ei hätää, PKT-Suomi -sanakirja on tekeillä) futisareenalla. Jalkapalloa on kuitenkin varsin hankala pelailla ilman palloa, joten ennen avauspotkua oli suunnattava Anttilaan. Sieltähän se sitten löytyi; PKT:n uusin, toistaiseksi nimetön jäsen! Koska me ei onnistuttu keksimään pyöreälle ystävällemme kelvollista nimeä, päätettiin heittää pallo (hehheh) teille!


Joten, NYT ARVON LUKIJAT HEREILLÄ, seuraa kilpailu! Taustatietona mainittakoon, että kyseinen kaiffari on joidenkin lähteiden mukaan Hanksin Tomin frendin, Wilsonin serkku. Muuta ei tiedetä. Tällä hetkellä PKT:n uusi jäsen kantaa työnimeä Starlancer, mutta ristiäiset on pidettävä mahdollisimman pian uuden nimen kera.

Skaban säännöt ovat varsin selkeät, alla kuitenkin ohjeet vaiheittain:

1. Keksi PKT:n uudelle jäsenelle nimi ja voit voittaa mahtavia tuotepalkintoja Pirkon ja Keijjon nimmareilla varustettuina! Hurraa! 
2. Kommentoi oma ehdotuksesi tämän bloggauksen alle ja olet mukana skabassa! Voittajaan ollaan yhteydessä erittäin henkilökohtaisesti. Me luotetaan teihin! 

Rakkaudella,

#PIRKKO&KEIJJO

3 kommenttia :